Lite om oss

Vi riktar oss främst till kvinnor som längtar ut i naturen, längtar efter att gå en tur på fjället, kanske se den där gröna tjärnen alla lägger ut bilder på, kanske prova tälta på vintern, eller stå högst upp på en fjälltopp, men känner sig lite osäker och därför inte tar sig iväg själv. Eller dig som bara vill ha sällskap, bara vill hänga med en grupp och ha ett härligt häng. Vi anpassar våra äventyr efter gruppen. Våra äventyr är prestigelösa, okomplicerade och vi har fokus på att må bra, på att vara närvarande i naturen och att Pick the good bananas.

 

Maria Magnusson

 

Maria är tjejen som alltid har ett leende på läpparna, den käcka, hurtiga tjejen som alltid är glad och har en positiv syn på allt. Hon är även en stor ideéspruta och bubblar av olika ideér.

 

Maria är den tuffare av oss, den som hoppat både fallskärm och bungyjump och aldrig tvekar i nedförsbacke på vingliga skidor.

 

På vintern åker Maria gärna skidor både på tur och utför. På sommaren tillbringar hon så mycket tid hon bara kan i sin kajak, på en löptur i skogen eller vandrar på fjället. Maria håller precis på att lära sig allt om Thai Chi så har ni tur lär hon ut några härliga rörelser.

 

Linn Bäckman

 

Linn är en fixare, gillar att organisera och planera saker i detalj och skriver gärna "To-do-listor" och minnesanteckningar.

 

Linn är den som är mer försiktig och gärna stannar och tvekar lite i nedförsbackarna på fjället.

 

På vintern åker Linn gärna omkring på sina turskidor både på fjället och hemma i skogen. På sommaren så tar hon löpturer i skogen eller varför inte på fjället. Långa promenader eller kanske en liten tur i sin kajak. Linn gillar Yoga och meditation och kanske får ni prova på några andningsövningar eller lite meditation.

 

Kontakta oss

 

Vill du att vi ska ordna en upplevse i naturen för dig och några vänner, för dina anställda, för möhippan eller kanske 50års jubilaren. Kanske vill du bara ut i naturen men saknar sällskap och hjälp, tveka inte att höra av dig så löser vi det.

 

Du kan skicka ett mail till: exhale@exhale.nu

Vill du komma i kontakt med Maria når du henne på: Maria@exhale.nu

Vill du komma i kontakt med Linn når du henne på: Linn@exhale.nu

 

Du kan också fylla i formuläret här bredvid så återkommer vi till dig.

 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved