Vill du ut på äventyr?

Vi tar med dig ut på äventyr, ut i naturen, ut på den där skidturen, fjällturen eller tältturen som du tänkt att du skulle vilja testa, som du tänkt att du borde göra någon gång men som aldrig blir av. Nu blir det av, enkelt och prestigelöst och helt okomplicerat, vi hjälper dig..

 

Under varje äventyr står lite kortfattat den nödvändiga personliga utrustningen som du kommer behöva. När du bokar ett äventyr med oss så får du en mer detaljerad packlista med vad vi rekomenderar att du tar med dig och vad vi tycker är bra att ha.

Inspirations/träningsdag

Plats: Brunflo församlingshem

När: 8 dec kl 09.30 - 16.30

Vad: 6 st träningspass, lunch och föreläsning

Pris: 400kr

 

Välkommen till en fullspäckad dag med träning och inspiration. Vi kommer att få prova på Yoga, Afrodans, Karate, Soma Move och Soma Mind och så kommer friskis och kör ett pass med oss. Vi får en lättre god lunch och så kommer fantastiska Lina Hallebratt håller en föreläsning.

(Vet ni inte redan nu vem hon är så googla)

 

Anmälan: Swicha 400 kr märkt med ditt namn till 1235438940

(begränsat antal platser)

Ditt egna äventyr

Plats: Jämtlands fjällen

Vi skräddarsyr gärna ett äventyr efter dina önskemål. Är ni en grupp på minst 4 personer som vill vandra eller skida i fjällen, bestiga en topp, sova i tält, nöja er med en dagstur, laga mat ute eller bara mysa på. Vi syrihop något som passar er.

Träningsdagen
Eget önskemål
 
 
 
 

Vill du hänga med?

 

Blir du sugen att hänga med oss på något av våra planerade äventyr, eller vill du veta mer?

 

Eller är ni ett kompisgäng som vill ut i naturen, åka skidor, vandra, bo på fjället i tält eller stuga, men inte hittar nåt som passar in riktigt på era önskemål eller datum, tveka inte att höra av er, vi syr gärna ihop något som passar er.

 

Antingen så fyller ni i kontaktformuläret här bredvid, eller så skickar ni ett mail till exhale@exhale.nu så hör vi av oss till er.

 

Tidigare Äventyr

 

Här kan du läsa lite om tidigare äventyr och inspireras att själv hänga med på ett.

Här kommer vi löpande uppdatera med lite info och omdömen från tidigare äventyr.

 

Topptur Storsnasen 2018

Även toppturen i år var vädergudarna emot oss. det var dimmigt och bitvis rätt blåsigt, dock nästan helt utan regn. Vi kämpade på och sakta med säkert tog vi oss upp till ängeln Hope, alla väldigt glada att se henne. Vi fick inte heller iår den riktigt fantastiska 360 graders vyn, men på vägen ner lättade dimman och utsikten var vacker och när vi närmade oss bilarna igen kunde vi blicka upp över toppen och se vår prestation.

Riktigt bra kämpat till alla som var med och ett stort tack för en riktigt härlig dag med skratt och massa kämparanda.

 

 

Lyckans Läger

 

Sista helgen i april åkte vi skidor med ett härligt gäng kvinnor till fantastiska Lyckans Läger där vi bjöds på solsken och många härliga skratt. Här är några omdömen från deltagarna.

 

"Tack för en supermysig helg! Är man som mig och gillar äventyr under lite tryggare former men sällan kommer sig iväg så är Exhale med Maria och Linn bästa lösningen. Hoppas på fler härliga äventyr med dessa toppentjejer" - Lotta

 

"Är faktiskt helt salig efter ett äventyr med grymma Exhale och härliga tjejer. Som en oerfaren turåkare var detta äventyr alldeles perfekt för mig. Jag rekomnderar verkligen er att hänga med Linn och Maria på ett äventyr. Två positiva, kompetenta och underbara tjejer som inspirerar, peppar och har en stor dos med humor i "ryggsäcken" Tusen tack!" - Ena

 

"Tack Exhale Linn & Maria för en jätte mysig helg tillsammans med er i fjällen. Kan verkligen rekomendera andra att följa med dessa två tjejer på något äventyr framöver. Ni kommer inte ångra er. Ni hade verkligen lyckats "Pick the good bananas" på denna skidtur. - Helena

 

Topptur Storsnasen 2017

En dag som SMHI spådde regn regn och regn på hade vi med oss ett gäng glada kvinnor till Snasahögarna för att ge oss på en topptur, upp på toppen av Storsnasen. SMHI hade inte helt rätt, de regnade lite i omgångar men inte så farligt, de blåste en del och blev dimmigare och dimmigare. Vi tog oss därför tyvärr inte ända upp till ängeln Hope och toppen, men en bra bit på väg. Vi fick inte riktigt 360 graders vyn men ändå en storslagen utsikt och en väldigt härlig heldag på fjället. Stort tack till er som var med!

Vandring till Sylarnas fjällstation.

En vacker och solig dag i september gick vi med en glad och härlig skara till sylarnas fjällstation, det blåste rejält och både mössa och luva åkte på. Men solen sken över sylmassivet och välkomnade oss på bästa sätt. På sylstationen njöt vi av en varm bastu med lite ansiktsmask, avnjöt en god 3-rätters middag (om chocklad får räknas som efterrätt), skålade för en lyckad dag i bubbel, spalade spel och skrattade. Efter en god natts sömn gick vi ut och väckte kroppen till liv med lite Tai Chi innan frukosten. Efter en stadig frukost gick vi sedan tillbaka till Storulvån i ett strålande väder, soligt och inte alls så blåsigt. På vägen upp och ner hann vi även med lite mindfullnes/avslappnings-övningar. En riktig toppen helg med en gäng fantastiska människor, tusen tack till er som var med!

 

Copyright @ All Rights Reserved